Wagenparkbeheer en leasing

Kan ik geholpen worden bij het (ver)kopen van onze auto's?

De aanschaf en het beheer van een wagenpark voor uw bedrijf is geen eenvoudige opgave. Welke auto's komen in aanmerking, hoe onderhandelt u met de leasemaatschappij en welke andere zaken komen daarbij kijken? Deze vragen nemen wij u graag uit handen. Wij kennen de markt en op basis van uw wensen zorgen we voor een pasklare oplossing, inclusief het beheer van uw wagenpark. Dan bent u ook van die zorg verlost. Deze dienst bieden we ook aan ZZP’ers en freelancers.

wagenparkplan.png

Wat is WagenparkPlan?

Dit is het belangrijkste onderdeel van WagenParkPlan. Het ondersteunen van uw organisatie met efficiënt wagenparkbeheer. Denk hierbij aan de vertegenwoordiging bij het aanvragen van offertes, bij aanschaf of leaseconstructies, bij inzet van tijdelijk vervoer, het verzorgen van inname, uitgifte of transport, het ombouwen, omkleuren of verzorgen van belettering/signing, inrichting bedrijfsauto's etc..

U maakt  gebruik van ons eigen netwerk van specialisten. Of we maken gebruik van de partijen die u zelf heeft geselecteerd. Het kan allemaal bij WagenparkPlan. WagenparkPlan biedt u een helder overzicht van uw wagenpark en een professionele ondersteuning naar diverse partijen. 


En in combinatie met ons eigen aftersalesloket heeft u direct een voordelige en professionele oplossing om uw wagenpark in topconditie te houden. U bespaart tijd en kosten!

 

wagenparkplan.png